Kulinárske všeličo

Učebný zdroj ponúka sériu pracovných listov pre žiakov na primárnom stupni vzdelávania. Pracovné listy ponúkajú žiakom praktické príklady a informácie, vďaka ktorým sa lepšie orientujú v stravovaní, čo je pre ich zdravie prospešné a čo im, naopak, môže uškodiť. Tieto pracovné listy ponúkajú možnosť pracovať s vlastnými skúsenosťami a zároveň prepájať nadobudnuté vedomosti.

Autori: 
Bartošová Leona, PaedDr.
Publikacia z oblasti: 
Poradie vydania: 
1.
Vydavateľ: 
MPC, Ševčenkova 11, Bratislava
Rok vydania: 
2014
Rozsah: 
37s.
Elektronická verzia: 
PrílohaVeľkosť
PDF icon lb_kulinarske_vselico.pdf2,85 MB
Kód projektu: 
Verejná publikácia: 
Odporúčaná na samoštúdium: