Učebný zdroj ponúka sériu pracovných listov pre žiakov na primárnom stupni vzdelávania. Pracovné listy ponúkajú žiakom praktické príklady a informácie, vďaka ktorým sa lepšie orientujú v stravovaní, čo je pre ich zdravie prospešné a čo im, naopak, môže uškodiť. Tieto pracovné listy ponúkajú možnosť pracovať s vlastnými skúsenosťami a zároveň prepájať nadobudnuté vedomosti.
Autori:
Bartošová Leona, PaedDr.
Publikacia z oblasti:
Poradie vydania:
1.
Vydavateľ:
MPC, Ševčenkova 11, Bratislava
Rok vydania:
2014
Rozsah:
37s.
Elektronická verzia:
Príloha | Veľkosť |
---|---|
lb_kulinarske_vselico.pdf | 2,85 MB |
Kód projektu:
Verejná publikácia:
Odporúčaná na samoštúdium: