Autor ponúka v učebnom zdroji súbor pracovných listov zameraných na prácu v záujmovom útvare Varíme, pečieme.Obsahovo sú zamerané na oboznámenie sa žiakov s hygienickými zásadami v kuchyni, bezpečnosťou pri práci, zariadením v kuchyni a prípravou jednoduchých jedál. V pracovných listoch sú pracovné postupy, recepty na prípravu jedál zo zeleniny, mäsa a na prípravu polievok. Žiaci majú možnosť skontrolovať správnosť riešenia úloh v pracovných listoch v závere učebného zdroja.
Autori:
Skokan Radoslav
Publikacia z oblasti:
Poradie vydania:
1.
Vydavateľ:
MPC, Ševčenkova 11, Bratislava
Rok vydania:
2014
Rozsah:
32s.
Elektronická verzia:
Príloha | Veľkosť |
---|---|
rs_varime_pecieme.pdf | 1,6 MB |
Kód projektu:
Verejná publikácia:
Odporúčaná na samoštúdium: