Varenie - učebné texty 2.

Učebný zdroj je druhou časťou učebných textov vytvorených na použitie v záujmovom útvare Varenie pre žiakov druhého stupňa základných škôl. Obsahuje texty o ovocí, zelenine, zemiakoch, obilninách, mlieku, mliečnych výrobkoch, mäse, mäsových výrobkoch a o tepelnej úprave potravín. Za každým textom nasledujú úlohy formou odpovedí na otázky, riešením tajničky, triedením obrázkov. Každý text je vhodne ilustrovaný obrázkami. 

Autori: 
PaedDr., Mgr. Tutokyová Mária
Publikacia z oblasti: 
Poradie vydania: 
1.
Vydavateľ: 
MPC, Ševčenkova 11, Bratislava
Rok vydania: 
2014
Rozsah: 
19s.
Elektronická verzia: 
PrílohaVeľkosť
PDF icon mt_varenie_2cast.pdf2,1 MB
Kód projektu: 
Verejná publikácia: 
Odporúčaná na samoštúdium: