Publikácia obsahuje fotonávod pri výrobe receptov s názvom Ovocný šalát, Ovocný pohár, Pečené jablká, Jablká pod snehom, Medové hrušky v lístkovom ceste, Vyprážané jablká, Balkánske slivky, Hrušky s čokoládovou omáčkou, Banány v čokoláde, Banánové jednohubky, Banány s tvarohovou penou, Puding s mandarínkami a sirupom, Pečený ananás, Jablková nepečená torta. Využiť ju môžu vychovávatelia a učitelia v rámci záujmového útvaru.
Autori:
PaedDr. Tutokyová Mária
Publikacia z oblasti:
Poradie vydania:
1.
Vydavateľ:
MPC, Ševčenkova 11, Bratislava
Rok vydania:
2013
Rozsah:
21s.
Elektronická verzia:
Príloha | Veľkosť |
---|---|
mt_receptar_ovocie.pdf | 1,56 MB |
Kód projektu:
Verejná publikácia:
Odporúčaná na samoštúdium: