Receptár - ovocie

Publikácia obsahuje fotonávod pri výrobe receptov s názvom    Ovocný šalát, Ovocný pohár, Pečené jablká, Jablká pod snehom, Medové hrušky v lístkovom ceste, Vyprážané jablká, Balkánske slivky, Hrušky s čokoládovou omáčkou, Banány v čokoláde, Banánové jednohubky, Banány s tvarohovou penou, Puding s mandarínkami a sirupom, Pečený ananás, Jablková nepečená torta. Využiť ju môžu vychovávatelia a učitelia v rámci záujmového útvaru.

Autori: 
PaedDr. Tutokyová Mária
Publikacia z oblasti: 
Poradie vydania: 
1.
Vydavateľ: 
MPC, Ševčenkova 11, Bratislava
Rok vydania: 
2013
Rozsah: 
21s.
Elektronická verzia: 
PrílohaVeľkosť
PDF icon mt_receptar_ovocie.pdf1,56 MB
Kód projektu: 
Verejná publikácia: 
Odporúčaná na samoštúdium: