Učebný zdroj je druhou časťou učebných textov vytvorených na použitie v záujmovom útvare Varenie pre žiakov druhého stupňa základných škôl. Obsahuje texty o ovocí, zelenine, zemiakoch, obilninách, mlieku, mliečnych výrobkoch, mäse, mäsových výrobkoch a o tepelnej úprave potravín. Za každým textom nasledujú úlohy formou odpovedí na otázky, riešením tajničky, triedením obrázkov. Každý text je vhodne ilustrovaný obrázkami.
Autori:
PaedDr., Mgr. Tutokyová Mária
Publikacia z oblasti:
Poradie vydania:
1.
Vydavateľ:
MPC, Ševčenkova 11, Bratislava
Rok vydania:
2014
Rozsah:
19s.
Elektronická verzia:
Príloha | Veľkosť |
---|---|
mt_varenie_2cast.pdf | 2,1 MB |
Kód projektu:
Verejná publikácia:
Odporúčaná na samoštúdium: