Publikácia obsahuje fotonávod pri výrobe receptov s názvom Panna Cotta, Dezert s broskyňovým krémom, Jahodový dezert s tvarohom, Mňamka, Nepečená strieška, Studený ovocný koláč, Dobrý koláčik, Nepečená kokosová roláda, Nepečený krémeš, Orechové šuhajdy, Hrozienkové cukrovinky, Krtkova torta. Využiť ju môžu vychovávatelia a učitelia v rámci záujmového útvaru.
Autori: 
PaedDr. Mária Tutokyová
Publikacia z oblasti: 
Poradie vydania: 
1.
Vydavateľ: 
MPC, Ševčenkova 11, Bratislava
Rok vydania: 
2013
Rozsah: 
17s.
Elektronická verzia: 
| Príloha | Veľkosť | 
|---|---|
|  mt_receptar_maskrty.pdf | 1,41 MB | 

Kód projektu: 
Verejná publikácia: 
Odporúčaná na samoštúdium: 
